sobota 28. listopadu 2009

VLHK 2009

Účast na letošním ročníku VLHK byla výborná, sportovní výkon hodnotný, občerstvení ve všech navštívených hostincích bylo osvěžující, sníh bohužel nebyl prakticky žádný, takže to po cestě na vrchol i na vrcholu samotném vypadalo spíše jako na podzim. Na mé fotky je možno nahlédnout zde.

VLHK 2009


Jsem na vrcholu!

VLHK 2009


Start na Ostravici

VLHK 2009

Dnes po ránu vyrážíme na tradiční akci "Výstup na Lysou horu s kufrem". Pokud bude čas a kvalitní mobilní signál, možná sem aktuálně umístím nějaké zpravodajství.

pondělí 23. listopadu 2009

Republikánský řízek

Dnes jsme si v hospodé Parlament takovými řízečky pořádně nacpali břicha...

neděle 22. listopadu 2009

Michalův uklizený pokoj

Dnes nastal v Michalově pokoji vzácný úkaz - sám si zde zcela dokonale uklidil, protože čeká návštěvu... "Normální" vzhled jeho pokojíčku bývá většinou zcela jiný...

sobota 21. listopadu 2009

Čtyři hranice


Díváme se směrem na Hradiště

Čtyři hranice


Michal stojí na hraničním kameni

Čtyři hranice


Udělali jsme si sem procházku z Hradiště

pátek 20. listopadu 2009

Setkání po dovolených

Dnes máme s kolegy z práce včetně našich manželek a partnerek setkání v restauraci ve Frýdku Místku, kde kromě nekulturní části skládající se z jídla a pití proběhne i kulturně - poznávací a naučná část, a to beseda spojená s audiovizuální presentací našich zážitků na letošních dovolených. Hlavním budem této části programu bude presentace Marcelovy zaoceánské dovolené.
Tuto akci jsme už plánovali od konce prázdnin, ale dříve "nebyl čas"...

středa 18. listopadu 2009

Sloučení mých dvou blogů

18.11.2009 jsem příspěvky z mého "nového blogu" překopíroval do tohoto blogu a ten "nový blog" jsem zrušil.

Na Čapkárně jsme byli všichni

Včera jsme byli na Čapkárně s Michalem a mamkou Šárkou, docela se nám tam líbilo, hlavně podzemní jeskyně a taky tobogán.

neděle 15. listopadu 2009

Michal byl na bazénu na "Čapkárně"

http://blog.michal-svehla.cz/2009/11/navsteva-bazenu-capkarna.html

Procházka kolem Odry


Dnes jsme se byli se Šárkou projít kolem Odry, šli jsme od nás ze Zábřehu od splavu proti proudu, pod Rudnou a pod železniční tratí a dorazili jsme až do Výškovic. Zpátky jsme šli taky pěšky, se zastávkou v Shoppingparku. Celková délka procházky byla asi 9 km, viz mapa.

pátek 6. listopadu 2009

Na Kameňáku


Přinesli jsme si tady 2 džbánky piva, pijeme a je nám fajn...

Pozdrav z Lysé hory


Vyrazili jsme sem za tmy, za svitu čelovek, cesta byla v pohodě díky dostatku gořalky, kterou jsme se cestou občerstvovali

pondělí 2. listopadu 2009

Průjezd necestou

Dnes jsme s kolegou Marcelem uskutečnili průjezd z Hluboček - Hrubé Vody přes Smilov až do Jívové. Normální cesta tudy sice nevede, dá se říct že v podstatě vůbec žádná, ale za pomocí velké odvahy, značných zkušeností, špičkového orientačního smyslu a výkonného terénního stroje se nám to při překonání 8 brodů přes vodní tok skutečně podařilo!