úterý 27. října 2009

Michal má nový monitor


Michal tráví u počítače spoustu času, teď bude mít větší obraz než jen na displeji notebooku

pondělí 26. října 2009

První štamprla po 4 měsících


Někdy od června až do dneška jsem nepožil ani jednu štamprli jakéhokoliv alkoholu, samozřejmě s výjimkou piva (těch bylo naopak v tomto období nemalé množství)! To je mimořädný výkon a velmi pevná vůle. Dnes si dávám slivovici z nových zásob z letošní úrody. Tož na zdraví!

pondělí 19. října 2009

Sněhová kalamita v Beskydech, 19.10.2009

Dnes jsme byli pracovně na Horní Bečvě, pokusili jsme se dostat k naší BTS s elektrocentrálou, ale bezúspěšně. Pár záběrů je opět na http://snih.jirisvehla.cz/ .

Chata strejdy Olíka na Starých Hamrech

neděle 18. října 2009

Oslavovací víkend

Tento víkend proběhly u nás doma oslavy Michalových 12. narozenin - v sobotu se spolužákama ze základky i z gymplu, v neděli byli u nás babička Eliška, její Lojzíček a strejda Olík a navečer jsme naopak my byli navštívit babičku Milenu a dědu Emila. Michal dostal spoustu dárků, jak se zdá tak nejvíce se mu líbí jedna PC hra, kde má na starosti záchranné služby (policii, hasiče, záchranku, technické služby) ve městě, tuto hru hraje od soboty téměř nepřetržitě...

Michal už sedí v autě vpředu



Další záběry ze sněhové kalamity v Beskydech

Několik další videí, zejména z marného pokusu přivézt elektrocentrálu na naši základnovou stanici na Čeladné a také z Horní Bečvy najdete na http://snih.jirisvehla.cz/ .

čtvrtek 15. října 2009

Generátor v Jablunkově


Podařilo se mi i přes nemalé množství sněhu dojet s velkým generem až k sajtu v Jablunkově

Všude už je bílo


Na cestě kousek před Třincem

úterý 13. října 2009

Zima v Jeseníkách už začala!

Cesta z Vrbna p. Pradědem přes sedlo Videlský kříž směrem na Jeseník.


pondělí 12. října 2009

Výzkum v hospodě

Včera večer jsem byl v hospodě, a to z ryze věděckých důvodů, zkoušel jsem totiž přidávat Komentáře do mého blogu přes mobil, ale z nějakého neznámého důvodu to nešlo. Další pokračování tohoto výzkumu proběhne při nejbližší další návštěvě nějakého hostince.

neděle 11. října 2009